Sjajna Olga Danilović u Švedskoj: Srpkinja se plasirala u četvrtfinale

Meč je bio gotov za 53 minuta

12.07.2023. 20:06
  • Podeli:
Danilović Tanjug AP Christophe Ena-64aeeb28c864c.webp Foto: Tanjug/Ap/Christophe Ena

Fenomenalno igra Olga Danilović u švedskom Baštadu, prenosi Telegraf.

Najbolja srpska teniserka uspela da se bez problema domogne četvrtfinala turnira, jer je rivalki Neli Tarabi Volberg prepustila samo dva gema - 2:0 (6:0, 6:2).

Meč je završen za svega 53 minuta, pošto je prvi set potrajao 26, a drugi 27 minuta.

Koliko je srpska teniserka bila dominantna govori podatak da je prvi set uzela sa nulom, dok je u drugom ipak malo "popustila" i dala Šveđanki da dođe barem do dva počasna gema.

U borbi za polufinale, našu Olgu sada čeka pobednica meča između Viktorije Tomove iz Bugarske i Kloe Pake iz Francuske.

Četvrtfinale je na programu u četvrtak.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()