Skandal na Rolan Garosu: Đoković je za istu stvar bio diskvalifikovan

Čudna situacija drugog dana otvorenog prvenstva Francuske

27.05.2024. 13:14
  • Podeli:
roland-garros-reuters.jpg Foto: Reuters

Retka situacija dogodila se drugog dana Rolan Garosa. Doduše, da se ovo desilo Novaku Đokoviću odjeknulo bi jače, jer bi pretpostavljamo Srbin bio diskvalifikovan, ali na svu sreću ne radi se o našem teniseru.

Naime, francuski teniser Terens Atman je lopticom pogodio navijačicu, usled čega je meč prekinut.

Cela situacija nastala je tokom meča sa Sebastianom Ofnerom, a nakon čega je on tražio da se diskvalifikuje Francuz. Odluka sudije je sve šokirala, jer, ako se setimo, Đoković je za istu stvar bio diskvalifikovan pre neku godinu.

Sudija je rekao: "O, da, razgovarao sam sa damom. Gospođa je na početku rekla da je boli, ali sada je dobro, i sve je bilo u redu. Videla je da lopta dolazi. Dakle, nije dovoljno za diskvalifikaciju", prepričao je Ofner.

"Za mene je to bilo pomalo iznenađujuće, jer ako uradiš tako nešto na malom terenu, moraš da budeš kažnjen, znaš? Jer nije kao da normalno udarate loptu. Bila je puna snaga. Lopta je bila tako brza. Pravo u gomilu. Bilo je ljudi diskvalifikovanih i za manje", zaključio je Ofner.

 

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()