Španski novinar otkrio šta je sa Alkarazom

Ostaje da vidimo kakve će biti reakcije iz tabora španskog igrača

24.08.2024. 22:00
  • Podeli:
karlos alkaraz, masters sinsinati - 16 avg 2024 - foto Reuters-66bfac891c8ac.webp Foto: Reuters

Karlos Alkaraz će najverovatnije ipak biti spreman da nastupi na US Openu.

Španski teniser je, prema snimcima koji su nešto ranije objavljeni na društvenim mrežama, izvrnuo desni zglob i odmah prekinuo trening sa Argentincem Fransiskom Serundolom.

Nije prošlo mnogo vremena pre nego što su bili poznati prvi detalji.

Španski novinar German Abril oglasio se porukom na Mreži X.

"Ono što stiže iz Njujorka: Učešće Karlosa Alkaraza na US Openu 2024 nije u opasnosti", napisao je on.

Ostaje da vidimo kakve će biti reakcije iz tabora španskog igrača.

Inače, prema žrebu, Alkaras bi trebalo da izađe na teren drugog dana takmičenja, u utorak, a protivnik mu je Australijanac Li Tu. 

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()