Srbija gubi u Kraljevu: Kecmanovića preslišao 142. teniser sveta

U drugom meču prvog dana kvalifikacija za Dejvis kup sastaće se Dušan Lajović i Aleks Molčan

02.02.2024. 17:01
  • Podeli:
Miomir Kecmanović-6593c7994ce97.webp Foto: AP Photo/Manu Fernandez/Tanjug

Srpski teniser Miomir Kecmanović poražen je danas od slovačkog tenisera Lukaša Klajna sa 2:0 (7:6, 6:2) u prvom meču kvalifikacija za grupnu fazu Dejvis kupa, koji je trajao 90 minuta.

Naš teniser, 41. na ATP listi, bolje je otvorio meč i u sedmom gemu došao do brejka. Ipak u 10. i 11. gemu Klajn, 142. teniser sveta, oduzima servis Srbinu, da bi potom set otišao u taj-brejk. Tokom ovog dela igre Klajn je mnogo bolje servirao i agresivnom igrom uspeo da osvoji set.

U drugom setu srpski teniser nije uspevao da nametne svoj ritam, dok je Slovak igrao sve agresivnije. Došao je do brejka u prvom i petom gemu, što je na kraju odredilo pitanje pobednika.

U drugom meču prvog takmičarskog dana u Kraljevu će se sastati Dušan Lajović i Aleks Molčan od 17 časova.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()