Srbija u četvrtfinalu: Danilovićeva i Međedović slavili u miks dublu

Srbija posle Kine, savladala i Češku

02.01.2024. 10:40
  • Podeli:
Olga Danilović i Hamad Međedović-6593d87f5c424.webp Foto: AP Photo/Trevor Collens/Tanjug

Teniska reprezentacija Srbije plasirala se u četvrtfinale Junajted kupa, pošto je u Pertu savladala Češku rezultatom 2:1.

Pobedu Srbiji doneli su Olga Danilović i Hamad Međedović, koji su u miks dublu savladali Čehe Mirjam Kolodejovu i Petra Nouza 4:6, 7:6 (7:2), 10:8. Srbija će u četvrtfinalu Junajted kupa igrati protiv Australije.

U prvom meču dana, Olga Danilović je poražena od Markete Vondroušove 6:1, 3:6, 6:3. 

Novak Đoković je u potom u drugom meču dana savladao Jiržiju Lehečku 6:1, 6:7 (3:7), 6:1.

 

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()