Srbin ostao bez Indijan Velsa: Međedović deklasiran na startu kvalifikacija

Francuz je osvojio 11 gemova zaredom

05.03.2024. 09:52
  • Podeli:
Hamad Međedović-6516cde09c9ae.webp Foto: Profimedia

Srpski teniser Hamad Međedović poražen je na startu kvalifikacija za glavni žreb Indijan Velsa, bolji od Novopazarca bio je Francuz Igo Grenije sa 2:0 (6:1, 6:1).

Odmah se na startu meča Hamad suočio sa brejk loptom, ali zadržao je pribranost i uspeo da odbrani servis. Potom je usledila prava rapsodija Iga koji je uspeo da osvoji šest uzastopna gema i tako poveo sa 1:0 u setovima. 

Odličnu igru iz prvog, Grenije je preneo i u drugi set. Ponovo je napravio seriju gemova, od toga dva puta zaredom uspeo da oduzme servis protivniku što je bilo dovoljno da trasira put do pobede.

U meču koji je trajao samo sat vremena, u prvom međusobnom duelu, Grenije je deklasirao Međedovića. 

Igo, 146. na listi, za plasman u glavni žreb Indijan Velsa igrati protiv Aleksa Molčana.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()