Srbin poražen na startu Indijan Velsa: Kecmanović pakuje kofere i odlazi iz pustinje

Duel je trajao 92 minuta

08.03.2024. 11:59
  • Podeli:
Miomir Kecmanović AP PhotoAndy Wong_Tanjug-65ead2feb5c93.webp Foto: AP Photo/Andy Wong/Tanjug

Srpski teniser Miomir Kecmanović izgubio je na startu Mastersa u Indijan Velsu, pošto je od Srbina bio bolji Italijan Lorenco Sonega 2:0 (7:6, 6:4).

U prvih deset gemova nije bilo brejk lopte ni na jednoj strani, potom je Kecmanović uspeo da napravi brejk na 5:5, ali nije uspeo da ga potvrdi, već u narednom je Sonego uzvratio istom merom i prvi set je ušao u tajbrejk. 

Usledio je strmoglavi pad Srbina kojeg je izdao servis i koji je pravio neiznuđene greške što je iskoristio Italijan i ubedljivo slavio u tajbrejku (7:1).

U drugi set je Kecmanović ušao kao da ga nije pogodio gubitak prvog, imao je pri rezultatu 2:2 i brejk loptu - koju nije iskoristio. Međutim, već je u narednom gemu Italijan kaznio propuštenu šansu i sa „nulom“ oduzeo servis gem Srbinu.

Držao je Italijan stabilno servis do kraja što mu je trasiralo put do pobede nakon 92 minuta meča.

Sonego će u drugom kolu igrati sa Britancem Kameronom Norijem.

Masters u Indijan Velsu igra se od 6. do 17. marta za nagradni fond od 9.495.555 dolara. 

 

 

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()