Taj-brejk odlučio pobednika: Miomir Kecmanović eliminisan u osmini finala turnira u Bukureštu

Oba tenisera su u prvom setu napravila po jedan brejk, a pobednik je odlučen u taj-brejku, koji je Martinez dobio 7:4

19.04.2024. 12:45
  • Podeli:
Miomir Kecmanović-65ae346653453.webp Foto: AP Photo/Louise Delmotte/Tanjug

Srpski teniser Miomir Kecmanović nije uspeo da se plasira u četvrtfinale ATP turnira u Bukureštu, pošto je danas u osmini finala izgubio od Španca Pedra Martineza 7:6 (7:4), 3:6, 6:3.

Meč je trajao dva sata i 42 minuta. Martinez je 57. teniser sveta, dok je Kecmanović 60. na ATP listi.

Oba tenisera su u prvom setu napravila po jedan brejk, a pobednik je odlučen u taj-brejku, koji je Martinez dobio 7:4.

Srpski teniser je poveo 3:0 na startu drugog seta, ali je Martinez izjednačio na 3:3. Kecmanović je potom osvojio tri uzastopna gema i ovaj deo meča dobio je rezultatom 6:3.

Španski teniser je u šestom gemu trećeg seta napravio brejk, a onda je do kraja sačuvao prednost i posle prve meč lopte plasirao se u četvrtfinale turnira u glavnom gradu Rumunije.

Martinez će u četvrtfinalu igrati sa Greguarom Barerom iz Francuske, koji je pobedio Amerikanca Sebastijana Kordu 6:4, 6:4.

ATP turnir u Bukureštu igra se za nagradni fond od 579.320 evra.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()