Srpskom teniseru prija trava: Kecmanović preko Australijanca do četvrtfinala Istborna

U borbi za polufinale Kecmanović će igrati sa boljim iz duela između Gregoara Barera i Nikolasa Đarija

28.06.2023. 15:37
  • Podeli:
Miomir Kecmanović-63c668fc38eb1.webp Foto: Profimedia

Miomir Kecmanović, srpski teniser, plasirao se u četvrtfinale turnira uz Istbornu pobedom nad Aleksandrom Vukićem.

Kecmanović je opravdao ulogu favorita i meč je rešio u dva seta sa 7:6, 6:4 za 85 minuta igre.

Srpski teniser je mogao i lakše da dođe do trijumfa, već u trećem gemu prvog seta imao je brejk loptu, ali je Australijanac uspeo da sačuva servis.

Stekao je i Vukić jednu brejk šansu, nije je iskoristio i prvi set je otišao u dodatni period gde je vođena velika borba, ali je Kecmanović imao više znanja i nerava.

Ipak, kao da je taj deo igre iscrpeo srpskog tenisera, Vukić ga je iznenadio brejkom u prvom gemu drugog seta, Kecmanović je tek u osmom uspeo da izjednači, a potom je napravio još jedan brejk u desetom gemu za konačnu pobedu.

U borbi za polufinale Kecmanović će igrati sa boljim iz duela između Gregoara Barera i Nikolasa Đarija.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()