Susret dva velikana na tribinama: Đoković i Divac gledali Joveljića i Mesija

Srpski i argentinski napadači tresli su mreže na ovom meču

26.02.2024. 08:43
  • Podeli:
Novak Đoković i Vlade Divac-65dc405591e45.webp Foto: Profimedia

Na terenu su se sreli Inter iz Majamija i Los Anđeles Galaski. Igrali su jedan protivn drugog Lione Mesi i Dejan Joveljić... A iz lože stadiona "Digniti" meč su posmatrali legendarni NBA košarkaš, reprezentativac Srbije Vlade Divac i najbolji teniser sveta Novak Đoković

Na fotografijama je susret dvojice srpskih sportista, koji su popularni i u SAD, delovao kao slučajan. Obradovali su se jedan drugom, srdačno pozdravili i slikali su se za uspomenu i dugo sećanje. 

Srpski napadač je postigao gol na ovom meču, a Đoković i Divac su mu sve vreme davali podršku. Poveo je ovim pogotkom Galaksi sa 0:1 kod kuće, ali je ubrzo stiglo izjednačenje u Mesijevoj režiji, pa se tako i meč završio - 1:1.

Đoković u Majamiju boravi, posle pet godina pauze, jer uskoro nastupa na Mastersu u Indijan Velsu.

 

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()