Teniska javnost zapanjena: Mađarica izbrisala trag loptice, Kineskinja dobila napad panike

Sudija pogurala domaću teniserku

20.07.2023. 13:28
  • Podeli:
Zhang_foto_TW-64b793987618b.webp Foto: Twitter/@TheTennisLetter

Kineskinja Dženg Šuai (34) doživela je jednu od većih neprijatnosti na teniskom turu ove sezone. Turnir u Budimpešti pamtiće se po lošoj proceni sudija i nesportskom gestu protivnice. 

Sudija je dosudila aut iako je lopta bila potpuno čista, a na kraju je domaća teniserka Amarisa Kjara Tot, koja je ušla na takmičenje sa specijalnom pozivnicom, izbrisala je trag loptice koji je bio jedini dokaz zbog čega je Kineskinja, usled šoka, dobila napad panike. 

Dženg Šuai je, nakon te krađe, kada se smirila, predala meč protivnici, 548. igračici sveta. 

"Sav napor na treningu je bio uzaludan jer kada želiš lopticu da pošalješ bliže liniji, aut je i kada dotakne liniju", napisala je ironični Dženg i zahvalila se na podršci.

Najgore od svega je to što je Tot podigla ruke nakon predatog meča i očigledno se osećala kao pobednica iako sigurno svesna da je pogurana na pravi način samo zato jer je domaća, a ne bolja, igračica.

 

 

 

 

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()