Tomi Has razočaran: Nadal jedan od najomiljenijih, priželjkujemo da ga vidimo ponovo

Španski teniser je turnir u Indian Velsu osvojio tri puta u singlu

07.03.2024. 23:30
  • Podeli:
Tomi Has direktor Indian Velsaa Profimedia-65e9a785286fa.webp Foto: Profimedia

Direktor Mastersa u Indijan Velsu Tomi Has saopštio je da je razočaran odlukom španskog tenisera Rafaela Nadala da se povuče sa turnira u Kaliforniji, prenose američki mediji.

Nadal je objavio na društvenim mrežama da neće igrati u Indijan Velsu. Španski teniser je u prvom kolu trebalo da igra protiv Kanađanina Miloša Raonića.

"Razočarani smo što Rafa nije u mogućnosti da igra u Indijan Velsu, ali mu želimo da nastavi sa oporavkom i nadamo se da će se vratiti uskoro na teren", rekao je Has.

"On je ovde jedan od najomiljenijih igrača. Nadamo se da ćemo ga u budućnosti ponovo videti u Indijan Velsu", dodao je Has.

Nadal je tri puta u karijeri osvojio Masters u Indijan Velsu u singlu i to 2007, 2009. i 2013. godine, kao i dva puta u dublu sa sunarodnikom Markom Lopezom 2010. i 2012. godine.

Španac, koji je u karijeri osvojio 22 grend slem trofeja, propustio je skoro celu prošlu sezonu zbog povrede kuka koja je zahtevala operaciju. 

Nadal se vratio na teren početkom ove godine i odigrao tri meča na ATP turniru u Brizbejnu, ali se potom povukao sa Australijan opena zbog povrede mišića.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()