Tompson poručuje sa Vimbldona: Đoković mora da se poštuje

Odbio je da se vakciniše i to ga je koštalo još titula na grend slemovima, smatra sledeći Novakov protivnik

04.07.2023. 11:46
  • Podeli:
Džordan Tompson-64a3e9b2b4a51.webp Foto: AP Photo/Alberto Pezzali/Tanjug

Džordan Tompson je stigao na Vimbldon sveže od berberina, obrijan, sa promenjenim izgledom. Australijanac, koji je sledeći protivnik Novaka Đokovića, podsetio je javnost da bi srpski teniser trebalo da uživa u mnogo više poštovanja zbog svega šta je uradio za tenis. 

"Novak bi trebalo da bude izuzetno poštovan zbog svega što je uradio za naš sport. Posebno je pokazao svoj karakter kada je bio zaglavljen zbog svog stava oko vakcinacije. Odbio je da se vakciniše i to ga je koštalo verovatno još grend slem titula. Mislim da ljudi to ne shvataju koliki je njegov doprinos, zbog toga možda zaslužuje još više poštovanja", istakao je Džordan Tompson.

 

 

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()