Torino neće biti poslednji ovogodišnji turnir za Novaka Đokovića

Potvrđeno učešće srpskog tenisera na još jednm turniru krajem decembra.

22.10.2022. 12:24
  • Podeli:
Novak Djokovic foto Reuters-1665317385886.webp Foto: Reuters

Novak Đoković definitivno igračku sezonu neće završiti u na Mastersu u Torinu već će, kao što je ranije i najavljeno, igrati na turniru Svetska teniska liga koji će se održati od 19. do 24. decembra u Dubaiju.  

"Ponosno objavljujemo jednog od najvećih igrača koji su igrali na ovom turniru, Novak Đoković završiće svoju sezonu 2022. u Dubaiju ove godine na Svetskoj teniskoj ligi“, napisali su organizatori na svom Tviter nalogu.

 

Na ovom turniru sudelovaće ukupno 16 igrača u muškoj i ženskoj konkurenciji, a igraće se singlovi kao i miks dublovi.

Pre Dubaija, Đoković će igrati poslednji takmičarski turnir sezone na Završnom Mastersu u Torinu.

 

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()