Troicki skratio spisak igrača za grupnu fazu Dejvis kupa, evo ko je sve ostao na njemu

Srbija će igrati u grupi C u Valensiji sa Španijom, Južnom Korejom i Češkom

14.08.2023. 14:34
  • Podeli:
Viktor Troicki_Foto Profimedia-64248b881c7f6.webp Foto: Profimedia

Selektor teniske reprezentacije Srbije Viktor Troicki skratio je spisak igrača za grupnu fazu Dejvis kupa, koja je na programu od 12. do 17. septembra, saopštio je danas TSS.

Na spisku Srbije se nalaze Novak Đoković, Laslo Đere, Miomir Kecmanović, Dušan Lajović i Hamad Međedović.

TSS navodi da su spiskovi sa imenima igrača na koje selektori reprezentacija računaju u predstojećim mečevima grupne faze turnira Svetske grupe Dejvis kupa stigli na adresu Međunarodne teniske federacije (ITF). TSS podseća da postoji mogućnost zamene tri igrača u odnosu na dostavljeni spisak pre početka takmičenja.

Srbija će igrati u grupi C u Valensiji sa Španijom, Južnom Korejom i Češkom. Srbija prvi meč u Valensiji igra 12. septembra protiv Južne Koreje, a tri dana kasnije sa Španijom. Izabranici Viktora Troickog će poslednji meč odigrati 16. septembra sa Češkom.

U Grupi A boriće se Kanada, Italija, Švedska i Čile, u Grupi B igraju Australija, Velika Britanija, Francuska i Švajcarska, a u Grupi D Hrvatska, Holandija, SAD i Finska.

Plasman na Finalni turnir koji je na programu od 21. do 26. novembra u Malagi izboriće po dve najbolje plasirane selekcije iz četiri grupe.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()