Uz budno oko Troickog i Tipsarevića: Srpska petorka odradila trening u Malagi

Za Srbiju će igrati Novak Đoković, Laslo Đere, Dušan Lajović, Miomir Kecmanović i Hamad Međedović.

22.11.2023. 13:25
  • Podeli:
Instagram@teniski.savez.srbije-655df2f58a5a7.webp Foto: Screenshot Instagram@teniski.savez.srbije

Teniseri Srbije odradili su danas u Malagi trening uoči sutrašnjeg duela sa Velikom Britanijom u četvrtfinalu Finalnog turnira Dejvis kupa.

Trening je vodio selektor Srbije Viktor Troicki zajedno sa Jankom Tipsarevićem, koji se nedavno priključio stručnom štabu. 

Za Srbiju će igrati Novak Đoković, Laslo Đere, Dušan Lajović, Miomir Kecmanović i Hamad Međedović.

Meč između Srbije i Velike Britanije biće odigran sutra od 16 časova u Malagi. Pobednik ovog duela sastaće se u subotu u polufinalu sa boljim iz meča Italija - Holandija.

Prvi polufinalista F8 Dejvis kupa je selekcija Finske, koja je sinoć pobedila Kanadu 2:1. 

Finska će sutra igrati u polufinalu sa pobednikom današnjeg meča između Australije i Češke.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()