Vajda otkrio moguć razlog zašto Ivanišević nije više Đokovićev trener: 'Nisam to očekivao'

Ivanišević je nasledio Vajdu pre pet godina na mestu Đokovićevog trenera

12.04.2024. 10:37
  • Podeli:
ivanišević đoković profimedia-660446806932d.webp Foto: Profimedia

"Nisam očekivao da će se razići, iskreno, saznao sam o svemu, kao i drugi, iz novina, tako da sam mišljenje mogao da formiram samo na osnovu tih informacija“, rekao je nekadašnji trener Novaka Đokovića Marjan Vajda o raskidu saradnje srpskog tenisera sa Goranom Ivaniševićem.

Profimedia, Marjan Vajda

"Iznenadio sam se jer je Novak poslednjih godina bio sa njim jako dobar. Pričao sam i ranije da treneri takođe osećaju strašan pritisak i moguće je da se Ivanišević od toga umorio. Recimo, u fudbalu niko ne traži pojedinca da ga okrivi, niko ne pita da li je trener pogrešno pripremio meč. Dok u tenisu čim igrač izgubi, odmah se prst krivice upire u trenera“, istakao je Vajda u podkast lu "Ubitenis" sa čuvenim italijanskim novinarom Ubaldom Skanagatom.

Podsetimo, Đoković je krajem marta na društvenim mrežama objavio da je posle pet godina raskinuo saradnju sa Ivaniševićem.

 

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()