Veliki problem za Nadala: Španski teniser bi mogao da propusti celu sezonu na šljaci

Novinar španskog portala "Sport.es" Albert Briva objavio je zabrinjavajuće vesti

03.04.2024. 23:37
  • Podeli:
rafael nadal, 5 jan 2024 - profimedia-660db50d1e6d1.webp Foto: Profimedia

Rafael Nadal mogao bi da propusti sve turnire na šljaci do Rima, poslednje provere pred Rolan Garos, koji počinje 20. maja.

Španski teniser opet je povređen i ima velike probleme i pred drugi grend slem u sezoni, nakon što je sa prvog, Australijan opena, morao da se povuče i pre odlaska u Melburn.

Novinar španskog portala "Sport.es" Albert Briva objavio je zabrinjavajuće vesti o stanju teniskog velikana, koji sasvim izvesno igra svoju poslednju sezonu.

Španac je krenuo put Monte Karla, ali...

"Rafael Nadal mogao bi da propusti Monte Karlo, Barselonu i i Madrid. Novi problem sa leđima mogao bi da natera balearskog tenisera da pauzira još šest nedelja. U narednih nekoliko sati trebalo bi da stigne u Monte Karlo, gde će sledeće nedelje biti održan prvi Masters 1000 u sezoni na šljaci, ali on možda još nije prevazišao tegobe. Prema nekim informacijama, možda će biti primoran da opet napravi pauzu", objavio je španski novinar.

Autor ističe da su Nadalovi planovi opet pokvareni zbog fizičkih problema i mogli bi da ga ometu da nastupi i na svom omiljenom grend slemu, na kojem je apsolutni rekorder sa čak 14 titula.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()