Venus Vilijams se vraća na teren

Poznato i kada

20.12.2023. 12:15
  • Podeli:
Venus Vilijams-63b967e5e8ae2.webp Foto: Profimedia

Američka teniserka Venus Vilijams najavila da će se na teren vratiti u martu naredne godine na WTA turniru u Indijan Velsu, prenose američki mediji.

Vilijams (43)  se oporavlja od povrede kolena. Ona se povredila na meču prvog kola Vimbldona protiv Eline Svitoline.

"Tokom leta sam igrala sa povredom, to skoro niko nije znao. Nisam želela da propustim Ju-Es open. Eliminisana sam u prvom kolu turnira u Njujorku, a onda sam odlučila da ne igram do kraja godine, jer sam dala kolenu šansu da zaceli", izjavila je Vilijams za svoj Jutjub kanal.

Američka teniserka je najavila da će da propusti prvi deo naredne sezone, pošto planira da se na teren vrati u martu. Ona je istakla da očekuje da zaigra na turniru u Indijan Velsu, koji je na programu od šestog do 17. marta naredne godine.

Vilijams je u karijeri osvojila 49 titula u singlu, 22 u dublu i dve u miks dublu. Ona je provela 11 nedelja na prvom mestu WTA liste, a trenutno je 413. teniserka sveta.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()