Vraća se na mesto uspeha: Ana Ivanović ponovo na terenu

U poslednje vreme je veoma aktivna na društvenim mrežema, a izgleda da se uželela i reketa

15.05.2024. 14:53
  • Podeli:
ana_ivanovic_24122018_0026 Stefan TomasevicATAImages-652d9c3142e45.webp Foto: Stefan Tomasevic/ATAImages

Ana Ivanović je odavno napustila profesionalni tenis, ali je na društvenim mrežama veoma aktivna. Sa supugom, bivšim proslavljenim fudbalerom, Bastijanom Švajnštajgerom često posećuje brojne događaje, ponekad i objavi fotografije sa sinovima.

Međutim, danas se pojavila vest koja će sigurno obradovati navijače nekadašnje prve teniserke sveta. U revijalnom delu, Srpkinja će igrati na turniru u Luksemburgu koji je osvojila pre 17 godina.

Kako je objašnjeno na sajtu, osim Ane za sada su učešće potvrdile i Andrea Petković i Kirsten Flipkens. Međutim, pošto će se turnir održati u oktobru (od 17. do 20.) očekuje se još prijava bivših teniserki.

Nagradni fond turnira je 110.000 evra, a teniserke će za četvrtfinale dobijati 5.000 evra, za polufinale 10.000, za finale 20.000. Šampionka će zaraditi 50.000.

Ana je na ovom turniru slavila 2007. godine kada je pobedila Danijelu Hantuhovu.

 

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()