Zverev se vratio u prepoznatljivu formu: Stigao do prvog polufinala ove godine

U polufinalu će igrati protiv Andreja Rubljeva.

02.03.2023. 16:51
  • Podeli:
alexander-zverev-reuters.jpg Foto: Reuters

Aleksander Zverev prvi je učesnik polufinala turnira u Dubaiju, pošto je u dva seta (7:6, 6:4) savladao Italijana Lorenca Sonega.

Zverev je tako došao do prvog polufinala još od Rolan Garosa prošle godine kada je doživeo povredu.

Nemcu je u oba seta bio potreban po jedan brejk, a do prvog je došao u 10. gemu i tako prelomio prvi set.

Zverev je iz prve šanse uzeo brejk u petom gemu drugog seta, dok je Sonego u narednom gemu propustio veliku šansu da uzvrati.

Snašao se dobro Nemac i iskoristio je prvu meč loptu za veoma bitan trijumf.

U polufinalu će igrati protiv Andreja Rubljeva. Rubljov brani titulu u Dubaiju, pošto je prošle godine u finalu pobedio Čeha Jiržija Veselog 6:3, 6:4.

ATP turnir u Dubaiju igra se za nagradni fond od 2.855.495 dolara.
 

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()