Tuča navijača Milana i Pari Sen Žermena uoči meča Lige šampiona

Italijanska policija je najavila da će tokom dana i večeri biti pojačane mere bezbednosti oko stadiona San Siro

07.11.2023. 12:00
  • Podeli:
italijanska policija tuča navijača profimedia-0820341035-654a18b57a02d.webp Foto: Profimedia

Nekoliko navijača Pari Sen Žermena povređeno je noćas u Milanu posle tuče sa pristalicama domaćeg tima uoči meča dva kluba u četvrtom kolu Lige šampiona, prenose danas italijanski mediji.

Navijači šampiona Francuske doputovali su juče u Italiju, a incidenti su izbili u poznatoj milanskoj četvrti Navilja. Lokalni mediji navode da je tokom noći došlo do nekoliko navijačkih tuča, a najmanje jedan državljanin Francuske je završio u bolnici sa teškim povredama glave. 

Italijanski mediji ističu da je u tučama povređeno nekoliko pristalica gostujućeg tima. Među povređenima navodno ima i nekoliko italijanskih policajaca. 

Navijači Pari Sen Žermena sukobili su se tokom noći i sa stanovnicima Kineske četvrti u Milanu zbog čega je morala da interveniše lokalna policija.

Italijanska policija je najavila da će tokom dana i večeri biti pojačane mere bezbednosti oko stadiona San Siro.

Utakmica četvrtog kola grupe F LŠ između Milana i Pari Sen Žermena biće odigrana večeras od 21 sat.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()