Zabrinuo navijače: Igor Rakočević se oglasio iz bolničke postelje

Na sreću, ne radi se o nekom većem problemu

04.10.2023. 10:07
  • Podeli:
Igor Rakočević-63d2738c1ba47.webp Foto: Miloš Milivojević/Tanjug

Proslavljeni srpski košarkaš Igor Rakočević, zabrinuo je sve navijače fotografijom koju je objavio na Instagramu.

Naime, legenda Zvezde se javila iz bolničke postolje uz opis fotografije, koji je zabrinuo sve - 'Nadrljao skroz!'.

Na sreću, ne radi se o nekom većem problemu.

"To je neka stara povreda koja je došla na red da se zaleči. Imam nešto od tih povreda što iz košarkaške karijere, što iz drugih sportskih aktivnosti posle karijere. Morao sam taj biceps da saniram. Pukla mi je gornja tetiva na ruci, pa sam to morao da operišem. To je to. Nije bila nikakva van sportska nezgoda što je, naravno, bitno", kazao je Rakočević za "Sportal".

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()