'Zagrli me čvršće': Supruga pokojnog Siniše Mihajlovića podelila snimak koji kida srce

Na snimku unuka grli i ljubi portret svog pokojnog dede

30.09.2023. 11:30
  • Podeli:
Arianna Rapaccioni Mihajlovic (Milan Maricic/ATAImages/PIXSELL) Foto: Milan Maricic/ATAImages/PIXSELL
Arianna Rapaccioni Mihajlovic (Milan Maricic/ATAImages/PIXSELL)

Supruga pokojnog fudbalera Siniše Mihajlović, Arijana Mihajlović objavila je video na svom Instagram nalogu koji slama srca.

Ona je decenijama bila prava podrška Mihajloviću i žena koja je bila oslonac Siniši za sve, a neretko na svom profilu podeli fotografije iz prošlosti i tako čuva uspomenu na preminulog supruga.

Naime, na snimku unuka pokojnog Siniše, Violante, grli i ljubi portret svog dede, uz srceparajuću poruku na italijanskom 'Abbracciami più forte', iliti na našem jeziku 'Zagrli me čvršće', dok se ispod snimka se nižu komentari podrške.

Legendarni fudbaler i trener preminuo je u decembru prošle godine okružen porodicom. Mihajlović se godinama borio sa leukemijom, uspevao je da je pobedi i da se vrati kraj aut linije, ali se ona nažalost ponovo vratila i zadala jak, bolan udarac.

Dominirao je na Čizmi skoro 15 godina. Posle početka karijere u Borovu, vrlo brzo je prešao u Vojvodinu za koju je postigao 19 golova na 73 utakmice.

Usledio je transfer u Zvezdu, odakle su ga dobre igre preselile u Romu za koju je nastupao od 1992. do 1994. godine. Potom je četiri godine boravio u Sampdoriji, a još šest u Laciju za koji je upisao 126 nastupa uz 20 golova. Igračku karijeru je završio u Interu 2006. godine.

Odmah je nastavio da radi u istom klubu kao pomoćnik trenera, a prvi angažman je nakon toga imao u Bolonji, gde se zadržao jednu sezonu. Između ostalog vodio je Kataniju, Fjorentinu, nacionalni tim Srbije, Sampdoriju, Milan, Torino, Sporting, a od 2019. godine je sve do smrti bio u Bolonji.

 

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()