Zapalio društvene mreže: Fudbaler Rome zaprosio devojku ispred najpoznatije fontane na svetu

Paulo Dibala odlučio je da svoju vezu sa manekenkom Orijanom Sabatini kruniše brakom

01.11.2023. 16:50
  • Podeli:
paolo dibala insta-6542737f390e3.webp Foto: Instagram/Printscreen/orianasabatini

Fudbaler Rome Paolo Dibala zaprosio je svoju dugogodišnju devojku Orijanu Sabatini, a to je učinio na javnom mestu, ispred čuvene fontane Trevi u Rimu.

Dibala je odlučio da kruniše dugogodišnju ljubav sa popularnom argentinskom pevačicom i glumicom, koja je ostala u potpunom šoku kada je fudbaler kleknuo pred njom sa prstenom u ruci.

Snimak prosidbe pred fontanom Trevi ubrzo je počeo da kruži internetom i sakupio ogroman broj reakcija i čestitki na račun argentinskog para.

U pozadini se može videti da je romantičnom činu prisustvovai i Alvaro Morata, napadač madridskog Atletika i nekadašnji saigrač Dibale iz Juventusa.

Ko je Orijana Sabatini?

Orijana je argentinska manekenka i glumica. Veliku popularnost stekla je na društvenim mrežama, ali i vezom sa fudbalerom Rome.

U jednom od svojih mnogobrojnih intervjua za stran medije, Orijana je pričala o svojoj seksualnosti, a verni obožavaoci argentinske influenserke su je pažljivo slušali.

"Nema ništa lepše u životu nego da se osećaš slobodnom. Ne znam da li sam lezbejka i da li volim žene ili da li sam biseksualna osoba, ali znam da neću da trpim predrasude u vezi sa tim", rekla je za argentinsku televiziju, a prenosi portal sportskeeda.com.

Takođe, Sabatini je jednom prilikom istakla da bi volela da ozvaniči svoju vezu sa Paulom, te da bi nakon toga htela i da se ostvari u najvažnijoj životnoj ulozi - ulozi majke.

"Volela bih da se udam, a Paulo to zna. Pre nego što postanem majka, volela bih da se udam. Verujem u pravi red stvari: udvaranje, zajednički život, brak i majčinstvo", zaključila je ona.

Sudeći prema poslednjim informacijama, čini se da je manekenka na korak od toga da ostvari zacrtane planove.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()