Živeli zajedno, bili pred oltarom, a onda obrt: Ovo je razlog raskida Miloša Teodosića i Maje Ognjenović

Svi su bili iznenađeni

19.02.2024. 16:48
  • Podeli:
teodosic ognjenovic profimedia-65d3781283642.webp Foto: Profimedia

Odbojkašica Maja Ognjenović bila je godinama u vezi sa košarkašem Milošem Teodosićem. Kada su raskinuli 2013. godine, svi su bili iznenađeni, jer se očekivalo da svoju vezu krunišu brakom.

Naime, poznati sportisti, u to vreme na početku karijere, četiri godine uživali su u romansi, ali obaveze su ih vodile na razne krajeve sveta, što je umnogome doprinelo da se emocije ohlade.

Miloš i Maja počeli su da se zabavljaju 2008. godine, da bi 2010. objavili veridbu. Tada su oboje igrali u "Olimpijakosu" i živeli pod istim krovom.

Kasnije je Miloš otišao u Moskvu, a Maja u Berlin, i razdvajanje profesionalnih puteva nagovestilo je razlaz na privatnom planu.

Glasine da se u njihov odnos umešao "neko treć"oboje su demantovali navodeći da je razlog raskida "udaljenost zbog sportskih obaveza".

Ipak, oboje su na kraju našli svoju sreću kraj drugih ljudi, Maja pored Danila Ikodinovića, a Miloš u braku sa glumicom Jelisavetom Orašanin.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()