Bačena eksplozivna naprava u Bijeljini: Policija traga za počiniocima

Uviđaj je u toku

17.02.2024. 14:18
  • Podeli:
policija republike srpske mup republike srpske-6537969e35335.webp Foto: MUP Republike Srpske

Policijskoj stanici Bijeljina 2 prijavljeno je jutros da je došlo do upotrebe vatrenog oružja u više navrata i da je bačena eksplozivna naprava koja nije aktivirana, potvrđeno je iz Policijske uprave Bijeljina.

Kako javlja RTRS, pozivajući se na nezvanične informacije, događaj se odvio u bijeljinskom naselju "Pet jezera", u ulici Josifa Marinkovića.

Nakon prijave, policijski službenici izašli su na lice mesta, a uviđaj je u toku.

O svemu je obavešten dežurni tužilac.

Kako ističu u policijskoj upravi Bijeljina počinioci krivičnog dela "izazivanje opšte opasnosti" su identifikovani, a za njima je raspisana potraga.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()