Borba protiv vatre: Pogledajte kako helikopterska jedinica MUP gasi požar na planini Jadovnik

Požar na teritoriji opštine Sjenica izbio je u četvrtak i zahvatio veliku površinu šume

16.08.2024. 14:14
  • Podeli:
gašenje poažra, vatrogasni helikopter super puma MUP Srbije, 19 jul 2024 - TANJUG OMK MUP REPUBLIKE SRBIJE (2)-66bf423d097c9.webp Foto: TANJUG/OMK MUP REPUBLIKE SRBIJE

Helikopterska jedinica MUP-a  koja je angažovana na gašenju požara u selu Gonje na planini Jadovnik, izbacila je  52 tone vode, a akcija gašenja se nastavlja.

"Naša Helikopterska jedinica angažovana je na gašenju požara u selu Gonje, planina Jadovnik. Helikopter Super Puma već je izbacio 52 tone vode. Uložili smo sve svoje kapacitete kako bismo zaštitili ljude i prirodu. Akcija gašenja se nastavlja! Tu smo da delujemo brzo i efikasno!", objavilo je MUP na  svom Instragram nalogu.

Požar je na planini Jadovnik na teritoriji opštine Sjenica izbio u četvrtak i zahvatio veliku površinu šume.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()