Akcija carine na prelazu Srpska Crnja: Migranti pronađeni u gazištima autoprikolice

Četvoricu ilegalnih migranata su, zajedno sa vozačem, automobilom i prikolicom preuzeli u dalju nadležnost policija i tužilaštvo.

14.05.2024. 15:47
  • Podeli:
migranti srpska crnja uprava carina-66436b4392681.webp Foto: Uprava carina

Carinski službenici su u saradnji sa policijom na prelazu Srpska Crnja, sprečili pokušaj krijumčarenja ilegalnih migranata, skrivenih u gazištima naizgled prazne autoprikolice za prevoz vozila.

Carina saopštava da je pokušaj krijumčarenja ljudi otkriven sat i po posle ponoći, kada je na red za redovnu izlaznu kontrolu pristigao automobil sa praznom autoprikolicom, čiji je vozač i jedini putnik rekao je da nema ništa da prijavi.Međutim, carinici su posumnjali u istinitost njegove tvrdnje, pa su se odlučili za detaljan pregled.

Uprava carina

Sumnja se pokazala opravdanom, jer su u skučenoj i skoro bezvazdušnoj unutrašnjosti gazišta autoprikolice pronađeni skriveni migranti.

Četvoricu ilegalnih migranata su, zajedno sa vozačem, automobilom i prikolicom preuzeli u dalju nadležnost policija i tužilaštvo.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()