Alkohol, ali i marihuana: Tužilaštvo istražuje slučaj trovanja dece u beogradskom klubu

Protiv jedne maloletnice biće podneta krivična prijava

16.02.2024. 13:56
  • Podeli:
više javno tužilaštvo beograd-63b6e65dab4d9.webp Foto: Više javno tužilaštvo u Beogradu

Više javno tužilaštvo u Beogradu istražuje slučaj trovanja dece do kog je, kako su preneli mediji, došlo na žurci u poznatom beogradskom klubu u noći između srede i četvrtka, posle čega su maloletnci prebačeni na VMA.

"Više javno tužilaštvo u Beogradu zajedno sa policijom radi na utvrđivanju  svih okolnosti datog slučaja. Pretkrivični postupak je u toku", potvrđeno je Tanjugu u tom tužilaštvu.

Protiv jedne maloletnice, učesnice datog događaja, biće podneta krivična prijava Odeljenju za maloletnike Višeg javnog tužilaštva u Beogradu zbog krivičnog dela Neovlašćeno držanje opojnih droga, jer je kod nje pronađena kesica sa marihuanom.


 

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()