Automobil naleteo na biciklistkinju u Rakovici

Povređena žena je bez svesti prevezena na VMA

27.07.2023. 09:04
  • Podeli:
Hitna pomoc beograd94-639241fbcdbbf.webp Foto: Beograd 94

Automobil je jutros oko šest časova naleteo na biciklistkinju u Rakovici i ona je bez svesti prebačena na Vojnomedicinsku akademiju.

Žena je povređena kada je na nju, kao biciklistu, naleteo automobil u Bulevaru patrijarha Dimitrija, na raskrsnici sa Ulicom Pere Velimirovića, preneo je RTS.

Ona je vozilom Hitne pomoći, u besvesnom stanju, prebačena na VMA, gde je hitno zbriinuta.

Prebačena je na intenzivnu negu i posle stabilizacije stanja očekuje se dijagnostika.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()