Belivukov vojnik primljen u Urgentni centar go, pretučen i dezorijentisan

Boris Karapandžić je jedan od optuženih pripadnika klana Veljka Belivuka i Marka Miljkovića

02.01.2023. 11:41
  • Podeli:
Veljko Belivuk_Stefan Tomasevic _Pixsell-1663685210415.webp Foto: Stefan Tomašević/Pixsell

Boris Karapandžić, jedan od optuženih pripadnika klana Veljka Belivuka i Marka Miljkovića, koji se odnedavno brani sa slobode, primljen je rano jutros u Urgentni centar u Beogradu, sa brojnim povredama na telu.

Prema nezvaničnim informacijama, Karapandžić je dovezen go i bos, bez dokumenata i bio je dezorijentisan, prenosi Kurir.

Navodno je Karapandžić došao do jednog stana na Voždovcu, odakle je odvezen u Urgentni centar gde su mu konstatovane lakše povrede i nije životno ugrožen. Svuda po telu je imao modrice i podlive, a policija radi se na slučaju.

Karapandžić nije otkrivao detalje šta mu se tačno dogodilo.

On je i u novembru pretučen u večernjim satima.

Podsetimo, Borisu Karapandžiću, optuženom pripadniku klana Veljka Belivuka i Marka Miljkovića ukinut je pritvor u oktobru prošle godine.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()