Beograd: Naložena obdukcija žene (49) koja je umrla nakon operacije smanjenja grudi

Operacija je izvedena u privatnoj klinici

23.12.2022. 15:18
  • Podeli:
operacija sala hirurg bolnica pixabay-1666797812934.webp Foto: Pixabay / Ilustracija

Žena koja je došla iz Nemačke na operaciju smanjenja grudi u preminula je 16. decembra u jednoj beogradskoj klinici nakon izvedenog hirurškog zahvata, pišu beogradski mediji.

B.V. (49) operaciju je obavila u privatnoj klinici u glavnom gradu nakon čega je primljena u Urgentni centar oko 22,30 časova istog dana.

Lekari su po prijemu samo mogli da konstatuju njenu smrt.

Više javno tužilaštvo u Beogradu naložilo je obdukciju tela sa toksikologijom kako bi se utvrdio tačan uzrok smrti.

Kako piše Blic, navodni uzrok smrt je plućna embolija, a sama operacija je rađena u klinici koja se u APR-u ne vodi kao bolnica već kao "opšta medicinska praksa" te ostaje da se utvrdi da li su imali dozvolu za izvođenje ovakve vrste operacija.

Kako pišu mediji, nesrećna žena je poreklom iz Srbije, a na estetsku operaciju je doputovala zajedno sa ćerkom.

 



 

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()