Beogradska policija na nogama: Uhapšena dvojica nakon ubadanja mladića u grudi

Osumnjičenima je određeno zadržavanje do 48 časova

26.02.2024. 09:56
  • Podeli:
ilustracija_hapšenje_anadolija -658740da55e2e.webp Foto: Anadolija

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova, Policijske stanice Novi Beograd, u saradnji sa Trećim osnovnim javnim tužilaštvom u Beogradu, efikasnim radom uhapsili su S. S. (1996) i J. J. (1996) zbog postojanja osnova sumnje da su izvršili krivično delo nasilničko ponašanje, dok se S. S. tereti i za krivično delo teška telesna povreda.

Kako se sumnja, S. S. i J. J. su juče, u ranim jutarnjim satima, u jednoj pekari u Novom Beogradu došli u verbalni sukob sa dvadesetdvogodišnjim mladićem, nakon čega mu je S. S. nožem zadao ubodnu ranu u predelu rebara.

Dvadesetdvogodišnji mladić je zbrinut u Kliničko-bolničkom centru Zemun, gde mu je konstatovana teška telesna povreda.

Policija je ubrzo pronašla i uhapsila osumnjičene, a pretresom stana u kojem S. S. neprijavljeno boravi pronađen je nož kojim je, kako se sumnja, naneo povredu oštećenom.

Osumnjičenima je određeno zadržavanje do 48 časova i oni će, uz krivičnu prijavu, biti privedeni nadležnom tužilaštvu.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()