Brajan Volš optužen za ubistvo supruge Ane

Ana Volš, koja je nestala u Americi, rođena je i odrasla u Beogradu

17.01.2023. 21:03
  • Podeli:
Brajan Volš_Brian Walshe_Foto Greg Derr_The Patriot Ledger via AP_Tanjug-63c015277ab8d.webp Foto: Greg Derr / The Patriot Ledger via AP / Tanjug

Brajan Volš (46) suprug nestale Ane Volš (39), rođene u Beogradu, sa kojom ima troje dece optužen je danas za njeno ubistvo, javljaju američki mediji. 

Ana Volš, poreklom iz Srbije, kao devojka je otišla u Ameriku, nestala je nakon novogodišnje noći od kada joj se gubi svaki trag. 

Policija je uhapsila nekoliko dana kasnije njenog supruga Brajana zbog ometanja istrage jer je policiji davao lažne iskaze o njenom kretanju nakon što je nestala.

Prilikom pretresa njihove porodične kuće policija je pronašla u podrumu oštećen nož sa tragovima krvi. Krv je pronađena i u samom podrumu na drugim mestima.

Američki i domaći mediji već danima nagađaju šta se tačno dogodilo sa uspešnom poslovnom ženom koja nikada nije sela na let za Vašington gde je radila, iako je prethodno rečeno iz firme u kojoj je bila zaposlena da je trebalo da dođe na posao odmah posle praznika.

Kako prenose lokalni mediji, upravo je njen poslodavac prijavio nestanak.

Policija se zvanično nije oglašavala u vezi sa potencijalnim novim nalazima iz istrage o nestanku, ali mediji prenose da se očekuju rezultati forenzičkih analiza do sada pronađenog materijala, kao i da se okružnom sudu podnose novi zahtevi za pretres imovine Volšovih.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()