Četvorica muškaraca šutirali policajce ispred Skupštine; privedena 31 osoba

Muškarcima određeno zadržavanje od 48 sati, do 15h privedena 31 osoba

17.09.2022. 16:20
  • Podeli:
policija mup srbije prajd zoran žestić tanug.jpg Foto: Zoran Žestić/Tanjug

Četiri muškarca koji su danas šutirali pripadnike Ministarstva unutrašnjih poslova u Takovskoj ulici ispred Doma Narodne skupštine Srbije zadržani su po nalogu Višeg javnog tužilaštva u Beogradu.

Zadržavanje do 48 sati odredilo im je Prvo osnovno javno tužilaštvo u Beogradu zbog krivičnog dela iz člana 23 Zakona o javnom redu i miru - Ometanje službenog lica u vršenju službene dužnosti.

Zadržani su K.N (30) M.M. (32), M.M. (34) i T.B. (35), saopštilo je VJT.

Podsećaju da je Više javno tužilaštvo u Beogradu dalo je nalog policiji i osnovnim javnim tužilaštvima da odrede zadržavanje do 48 sati svima koji bi danas izvršili napad na novinare koji izveštavaju sa manifestacija u Beogradu kao i na pripadnike MUP-a koji su zaduženi za obezbeđivanje reda i mira na manifestacijama.

Kako je ranije saopštila policija,  do 15 časova zbog narušavanja javnog reda i mira privedena je 31 osoba.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()