Članovi Blažićeve porodice ni danas ne žele da svedoče na suđenju: Majka izjavila saučešće porodicama

Pored Uroša Blažića, u ovom predmetu je optužen i njegov otac Radiša Blažić.

27.09.2024. 10:59
  • Podeli:
blažić suđenje-66f672b437216.webp Foto: TANJUG/ SAVA RADOVANOVIĆ

Članovi porodice Uroša Blažića, optuženog za ubistvo devet i ranjavanje 12 ljudi u selima Malo Orašje i Dubona u maju prošle godine, iskoristili su danas svoje zakonsko pravo da ne svedoče na suđenju.

Postupajući tužilac Ivan Konatar, nakon njihovog izjašnjavanja, naveo je da su Blažići pokazali svoj stav prema ovom događaju, tragediji i žrtvama i da bi, bez obzira što su danas došli, sud trebalo da ih kazni jer nisu došli na jučerašnje suđenje.

Biljana Blažić, majka optuženog Uroša Blažića je iskoristila svoje zakonsko pravo da ne svedoči, a pre toga je izjavila saučešće porodicama.

Marko Blažić, rođeni brat optuženog i njegova supruga Željana Blažić su takođe iskoristili svoje pravo da ne svedoče u ovom postupku. 

Najdan Blažić, deda optuženog Uroša Blažića, iskoristio je isto pravo da kao otac, odnosno deda optuženih ne svedoči u ovom postupku.    

Pored Uroša Blažića, u ovom predmetu je optužen i njegov otac Radiša Blažić.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()