Čopor pasa napao trudnicu u Novom Pazaru

Trudnica je u deveetom mesecu trudnoće

12.03.2023. 11:50
  • Podeli:
psi pixbay-640dae7321042.webp Foto: Pixabay

U blizini Opšte bolnice Novi Pazar, ženu u devetom mesecu trudnoće u subotu je napao čopor pasa lutalica, javila je RTV Novi Pazar.

Prema navodima te televizije, 21-godišnja trudnica krenula je na redovni pregled i prolazila je iza hirurškog odeljenja kada su je napali psi.

Pokušavala je da se odbrani, ali nije uspela da izbegne ujede.

Trudnica se sada nalazi na kućnom lečenju i u stabilnom je stanju, a na njenom telu zabeležena su dva ugriza na nogama.

RTV Novi Pazar navodi da ovo nije prvi put da su psi lutalice napali u krugu Opšte bolnice u Novom Pazaru.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()