Čovek poginuo kod Valjeva kada je na njega naleteo voz

Nesreća se dogodila kasno sinoć na barskoj pruzi, a saobraćaj je posle skoro četiri sata prekida, uspostavljen noćas nešto pre dva sata

30.10.2022. 11:59
  • Podeli:
Šine_tračnice_železnica_Foto Pixabay-1667129215880.webp Foto: Pixabay / Ilustracija

U blizini glavne železničke stanice u Valjevu poginuo je muškarac, kada je na njega naleteo međunarodni brzi voz iz pravca Beograda ka Baru.

Nesreća se dogodila kasno sinoć na barskoj pruzi kada je međunarodni brzi voz, koji je saobraćao na relaciji Beograd – Bar, usmrtio muškarca, preneo je RTS.

Istraga će utvrditi da li je nastradali u alkoholisanom stanju pao i ležao na pruzi pre nailaska međunarodnog brzog voza.

Saobraćaj je na tom delu pruge, posle skoro četiri sata prekida, uspostavljen je u 01.41 sat.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()