Crni bilans nesreća u Srbiji: Za 12 sati devet saobraćajnih nezgoda - pet lica poginulo, 11 povređeno

MUP ima važan apel

19.05.2024. 11:38
  • Podeli:
policija mup saobraćajac tanjug strahinja acimovic-651c3ed851141.webp Foto: Tanjug/Strahinja Aćimović

U Srbiji je u subotu u noćnim satima i u nedelju u ranim jutarnjim satima došlo do značajnog pogoršanja stanja bezbednosti saobraćaja na putevima, a za samo 12 sati dogodilo se devet saobraćajnih nezgoda u kojima je čak pet lica smrtno stradalo, a povrede zadobilo 11 lica, saopštio je danas MUP.

MUP apeluje na sve učesnike u saobraćaju da poštuju saobraćajne propise i pozivamo ih na poseban oprez. 

"S obzirom na to da su u dve saobraćajne nezgode sa smrtnim posledicama učestvovali vozači sa probnom vozačkom dozvolom, posebno apelujemo na mlade i neiskusne vozače", ističe MUP.

Uprava saobraćajne policije Ministarstva unutrašnjih poslova će do kraja vikenda pojačati prisustvo i kontrolu saobraćaja, navedeno je u saopštenju.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()