Dačić: Odluka o eventualnom ukidanju crvenog nivoa pre kraja nedelje

Akcija policije i BIA u vezi sa terorističkim aktom i vehabijskim pokretom i dalje u toku

02.07.2024. 14:05
  • Podeli:
Tan2023-12-2516272622_6 ivica dačić foto tanjug vladimir šporčić-658ff98304682.webp Foto: Tanjug/Vladimir Šporčić

Potpredsednik Vlade Srbije i ministar unutrašnjih poslova Ivica Dačić izjavio je danas da će krajem nedelje biti doneta odluka o eventualnom ukidanju crvenog nivoa pretnje od terorizma, kao i da će javnost biti obaveštena o tome šta je sve urađeno u toku akcije, saopštilo je MUP.

"Imajući u vidu da je akcija policije i BIA u vezi sa terorističkim aktom i vehabijskim pokretom i dalje u toku, krajem nedelje će biti doneta odluka o eventualnom ukidanju crvenog nivoa pretnje od terorizma, a javnost će biti obaveštena o tome šta je sve urađeno u toku akcije", naveo je Dačić.

Crveni nivo pretnje od terorizma uveden je u subotu posle napada na žandarma ispred izraelske Ambasade.

 

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()