Danas nastavak suđenja za masakr u Duboni i Malom Orašju: Posle Blažića svedoče porodice ubijenih

Tokom jučerašnjeg dana svedočili su okrivljeni Uroš Blažić koji je priznao krivicu i njegov otac Radiša koji je odbio da je kriv

22.08.2024. 08:01
  • Podeli:
uroš blažić ATA Imges-665057e4c4e50.webp Foto: ATA Images

U zgradi Specijalnog suda u Beogradu Uroš Blažić, optuženi za masovno ubistvo u selima kod Mladenovca i njegov otac Radiša Blažić izneli su u sredu odbranu, a suđenje se nastavlja danas kada će oštećeni početi svoja izlaganja.

Najpre bi trebalo da svedoče članovi porodice ubijenih. 

Uroš Blažić je priznao da je 4. maja prošle godine ubio devet i ranio 12 osoba u selima Malo Orašje i Dubona, dok je njegov otac Radiša Blažić negirao da je oružje koje je pronađeno nakon masakra njegovo.

Viši sud u Smederevu koji vodi ovo suđenje, iz bezbednosnih razloga zaseda u zgradi Specijalnog suda u Ustaničkoj ulici u Beogradu.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()