Dečak koji je juče pucao u školi na Vračaru smešten na Kliniku za neurologiju i psihijatriju

Sa njim je nakon ponoći razgovor obavio konzilijum lekara

04.05.2023. 13:49
  • Podeli:
Hitna pomoć policija Vladislav Ribnikar UNA-6452288aa9d9a.webp Foto: UNA

Kosta K. (13), dečak koji je juče ubio osmoro dece i radnika obezbeđenja i ranio šestoro dece i nastavnicu, nalazi se u Klinici za neurologiju i psihijatriju za decu i omladinu u dr Subotića, rekla je za Tanjug advokatica porodice, Irina Borović

Prema njenim rečima, sa njim je nakon ponoći razgovor obavio konzilijum lekara, a dalji pregledi nastaviće se u narednim danima. 

Kako je još potvrđeno Tanjugu, dečakov otac, kome je određeno zadržavanje od 48 sati, sutra u 10 časova bi trebalo da se pojavi pred Višim javnim tužilaštvom, a advokat porodice smatra da će mu pritvor biti određen.

Ona je kazala i da je rezultat toksikološkog nalaza negativan je, što je utvrđeno nakon sinoć odrađenog toksikološkog nalaza na VMA, koji je obavljen kako bi se utvrdilo da li je dečak bio pod dejstvom psihoaktivnih supstanci kada je počinio ubistva.

U pucnjavi koja se juče dogodila u Osnovnoj školi "Vladislav Ribnikar" na Vračaru ubijeno je osmoro učenika i jedan radnik obezbeđenja. Povređeno je ukupno sedmoro ljudi, među kojima je šestoro đaka i jedna nastavnica, a oni su prebačeni u Urgentni centar i Tiršovu.

 

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()