Potvrđeno je: Dečak koji je počinio masakr u Ribnikaru nastaviće obrazovanje u OŠ "Dr Dragan Hercog"

"Čekamo da se u narednih nekoliko dana završe administrativne procedure oko dolaska K.K. u našu školu", rekao je direktor te škole

22.08.2023. 14:45
  • Podeli:
Vladislav Ribnikar Tanjug VLADIMIR ŠPORČIĆ-6474ad2c3f136.webp Foto: Tanjug/VLADIMIR ŠPORČIĆ

Direktor Osnovne škole "Dr Dragan Hercog" Zoran Aleksić potvrdio je danas za Tanjug da će maloletni K.K. koji je izvršio masovno ubistvo u školi "Vladislav Ribnikar" nastaviti obrazovanje u toj ustanovi.

"Čekamo da se u narednih nekoliko dana završe administrativne procedure oko dolaska K.K. u našu školu", rekao je Aleksić.

Dodao je da će zatim, u saradnji sa lekarima, biti napravljen plan za K.K. koji će obuhvatati način i metode rada. 

"Naš rad zavisi od mišljenja lekara, jer mi radimo sa decom koja su bolesna, i to nije slučaj samo u slučaju K.K. već uopšte", objasnio je Aleksić.

Ministarka prosvete Slavica Đukić Dejanović rekla je juče Tanjugu da će maloletnom K.K. biti omogućen završetak osnovnog obrazovanja u školi "Dr Dragan Hercog", pošto je, kako je rekla, osnovno obrazovanje po zakonu obavezno.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()