Deda ubio bračni par kod Majdanpeka: Svađa prethodila tragediji - ima i ranjenih

Napadač i dalje nije savladan, a policija je blokirala prilaz selu

15.07.2024. 20:21
  • Podeli:
BL_policija_foto_UNA1-651c45e870a57.webp Foto: UNA

U pucnjavi koja se danas dogodila kod Majdanpeka ubijen je bračni par, saznaje Telegraf.

Do tragedije je došlo na salašu kod sela Topolnica, između Majdanpeka i Donjeg Milanovca, kada je u bračni par, R.J. i R.J. iz za sada nepoznatih razloga pucao stariji muškarac (89).

Navodno, ne zna se uzrok svađe dede i komšija, nakon koje je došlo do tragedije.

Da nesreća bude veća, prilikom pucnjave ranjen je i čovek (59) koji je u blizini gasio požar u polju. Njega su pogodila dva metka i on je zbrinut u Domu zdravlja  u Donjem Milanovcu, potvrdio je doktor Vladica Petrović.

Napadač i dalje nije savladan, a policija je blokirala prilaz selu. Hapšenje je u toku, a ka mestu pucnjave krenuli su i pripadnici Specijalne antiterorističke jedinice (SAJ). Helikopter MUP je takođe na putu ka Majdanpeku.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()