Dejanu Pantiću produžena mera kućnog pritvora za još dva meseca

On je uhapšen 10. decembra prošle godine

09.05.2023. 17:37
  • Podeli:
Dejan i Suzana Pantić UNA-6398ba4a1728e.webp Foto: Privatna arhiva

Nekadašnjem pripadniku kosovske policije Dejanu Pantiću, produžen je kućni pritvor za još dva meseca, potvrdila je RTS-u njegova supruga Suzana.

Dejan Pantić uhapšen je 10. decembra prošle godine pod optužbom da je učestvovao u napadu na prostorije Opštinske izborne komisije u severnom delu Kosovske Mitrovice, kao i da je organizovao napad na policajce.

Nezadovoljni zbog njegovog hapšenja Pantića, Srbi na severu KiM podigli su barikade. Uklonjen su tek nakon njegovog premeštanja u kućni pritvor, tri nedelje po hapšenju, tokom kojih je držan u kontejneru u bazi specijalne granične policije na Jarinju.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()