Detalji hapšenja osumnjičenog za ubistvo Ervina Ćelahmetovića u Priboju: Nađen u Trebinju

Pregledom snimaka sa sigurnosne kamere utvrđeno je da je između policajca i ubijenog Emira došlo do kraće prepirke koja je kulminirala tragedijom.

Autor: Ognjen Matavulj
26.05.2023. 13:41
  • Podeli:
hapšenje priboj mup srbije (4)-647095f5195c3.webp Foto: MUP Srbija

Pripadnici Sektora unutrašnje kontrole MUP Srbije u saradnji sa policijskim službenicima Državne agencije za istrage i zaštitu BiH (SIPA) na teritoriji Trebinja locirali su danas i uhapsili Igora A. (28) pripadnika MUP-a Srbije osumljičenog za ubistvo u Priboju.

Kobne noći Igor A. je, kako se sumnja, tri puta pesnicom udario u glavu Evrina Ćelahmetovića kraj šanka kafića u centru Starog Priboja. Od zadobijenih povreda Ćelahmetović je pao i izgubio svest, a dva sata kasnije preminuo je u pribojskoj bolnici usled krvarenja na mozgu izazvanog pucanjem velikog krvnog suda. 

Pregledom snimaka sa sigurnosne kamere utvrđeno je da je između policajca i ubijenog Emira došlo do kraće prepirke koja je kulminirala tragedijom.

Foto: MUP Srbija

Istog dana osumnjičeni je napustio Srbiju i krio se u BiH. Kako saznaje UNA, dosadašnja istraga je pokazala da je osumnjičeni na dan ubistva napustio Srbiju i došao u Rudo. Određeno vreme je boravio na području Sarajeva u iznajmljenom smeštaju. SIPA je otkrila tu lokaciju, ali je osumnjičeni u međuvremenu pobegao.

Potraga je nastavljena i istražioci MUP-a RS su došli do informacije da se krije na području Trebinja. Istovremeno je utvrđeno da su njegovi roditelji sinoć stigli u BiH i otputovali na područje Trebinja.

"Nije došlo do sastanka, jer su verovatno pretpostavljali da su pod policijskim nadzorom. Međutim, inspektori su krenuli da proveravaju više privatnih smeštaja. Ispostavilo se da je odseo u jednom od tih smeštaja, gde je brzom akcijom policije i uhapšen", rekao je izvor blizak istrazi.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()