Detalji pucnjave u Petrovcu na Mlavi: Predao se stariji muškarac koji je pucao na advokata

Advokat Petar Nedinić je otac predsednika opštine Petrovac na Mlavi

02.08.2023. 10:00
  • Podeli:
policija-rotacija_svjetlo-646a29ea00ca9.webp Foto: Pixabay

Stariji muškarac je jutros oko 7 časova na ulici u centru Petrovca na Mlavi ispalio hice u advokata Petra Nedinića, nakon čega se predao policiji, saznaje "Blic".

Napadač je stariji muškarac i njemu je određeno zadržavanje.

Ranjeni advokat je otac predsednika ove opštine.

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Petrovcu na Mlavi uhapsili su S. D. (80) iz okoline ovog mesta, zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivična dela ubistvo u pokušaju i nedozvoljena proizvodnja, držanje, nošenje i promet oružja i eksplozivnih materija.

On je, kako se sumnja, jutros, nešto pre sedam časova, na ulici u Petrovcu na Mlavi pištoljem za koji nije posedovao odobrenje, ranio muškarca (74), nakon čega se predao policiji, saopšteno je iz Policijske uprave u Požarevcu.

Povređeni muškarac je zbrinut u Zdravstvenom centru u Petrovcu na Mlavi, a osumnjičenom je, po nalogu Višeg javnog tužilaštva u Požarevcu, određeno zadržavanje do 48 sati nakon čega će, uz krivičnu prijavu, biti priveden tužiocu.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()