Detalji teške saobraćajne nesreće u Srpskoj: Poginula srpska porodica, među četvoro poginulih i dete

Mediji javljaju da su poginuli poginuli majka, dva sina i unuka.

29.08.2023. 14:28
  • Podeli:
policija rs 03 UNA-639cb4a90def3.webp Foto: UNA

Teška saobraćajna nesreća koja se dogodila 27. avgusta na na magistralnom putu Prnjavor –Derventa, u mestu Šrtpci, odnela je četiri života u automobilu srpskih registarskih oznaka.

Sve osobe koje su se nalazile u Pežou i koje su nastradale su identifikovane, saopšteno je iz Okružnog javnog tužilaštva Banjaluka.

Smrtno su stradali Aleksandar Jovanović, rođen 2004. godine, iz Mačvanske Mitrovice, Vidosava Jovanović, rođena 1974. godine, iz mjesta Klenak, Ruma, Dejan Jovanović, rođen 2000. godine iz Mačvanske Mitrovice, Republika Srbija, i dete (rođeno 2016. godine) iz Mačvanske Mitrovice.

Mediji javljaju da su poginuli poginuli majka, dva sina i unuka.

Porodica iz Srbije poginula je na velikoj ravnici u blizini Prnjavora, kada je u zadnji deo njihovog automobila "pežo" udario "pasat" kojim je upravljao Boban Đ. (26) iz Prnjavora, ispričao je za Srpskainfo jedan od meštana sela Štrpci.

 

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()