Detalji tragedije kod Brusa: Automobil se survao u kanal, poginula devojčica (3)

Otkriveno gde je sedela devojčica pre smrti

23.01.2024. 15:15
  • Podeli:
hitna beograd wikimedia-64fc89057c3ee.webp Foto: Wikimedia

Devojčica (3), koja je poginula u kolima kod Brusa, u trenutku nezgode, bila je na zadnjem sedištu, u propisnom sedištu za decu tog uzrasta.

Automobil, koji se survao u kanal, vozila njena majka (32), inače zaposlena u predškolskoj ustanovi kao vaspitačica.

Do udesa je došlo danas u prepodnevnim satima na lokalnom putu Milentija-Kriva Reka. Automobil, kojim je upravljala Dragana A.S, iz za sada neutvrđenih razloga, sleteo je s puta i posle tumbanja završilo u rečnom koritu.

Nakon ukazivanja prve pomoći na licu mesta, dete i žena su vozilom Hitne pomoći transportovani u bruski Dom zdravlja. Nažalost, lekari su ubrzo konstatovali smrt devojčice, dok je vaspitačica prevezena u Opštu bolnicu Kruševac.

Na lice mesta izašli su pripadnici bruske saobraćajne policije, kao i glavni tužilac Osnovnog javnog tužilaštva u Brusu Milan Mihajlović, piše 24 sedam.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()